Magareće mlijeko lijek za bronhijalne bolesti

“Ja bih takodjer da podijelim svoje iskustvo s ovim neprocjenjivo vrijednim mlijekom. Moj maleni djecak, koji je u prva dva mjeseca života bio u bolnici vise puta, sa razlicitim dijagnozama i terapijama, pio je ovo mlijeko neko vrijeme i to u dobi kada je imao samo dva i pol mjeseca. Vise nismo imali rješenja i odlucili smo pokusati jer je beba bila sve slabija. Mlijeko ga je spasilo. Nakon desetak popijenih bocica, promjena je bila i vise nego ocigledna. Postao je jaci, krvna slika je bila bolja, nestalo je respiratornih problema… hvala vam od srca sto ste nabavili ove divne zivotinje koje toliko pomazu svojim mlijekom pa cak i onim najmladjim.” – Julijana Benjamin

Dragi kupci, ukoliko imate nekoga sa sličnim problemima ili sami borite bitku sa bronhijalnim bolestima (astma, hripavac, suhi kašalj, bronhitis, upala pluća, magareći veliki kašalj/hripavac…), imate oslabljen imunitet ili problema sa debelim crijevom (kolitis), onda je za vas magareće mlijeko odličan prirodni lijek.
Magareće mlijeko po sastavu je najsličnije majčinom, do sada nismo imali kupaca da su alergični na magareće mlijeko. U svijetu se magareće mlijeko koristi kao zamjena za majčino, te se koristi i u porodilištima na Siciliji i u Francuskoj, kako bi bebe stekle imunitet. Magareće mlijeko sadrži imunoglobuline, kao što sadrži i majčino mlijeko, jako dobro ojačava imunitet i djeluje na proizvodnju bijelih krvnih zrnaca (leukocita). Jedan od glavnih sastojaka su i lizozimi, koji su antiseptici u našem tijelu, hvataju slobodno željezo u organizmu i ne dopuštaju vezanje bakterija za željezo, te na taj način sprečavaju razvoj raznih bolesti.
Magareće mlijeko ima nizak nivo kazeina i ne može stvoriti bol u stomaku, kao što stvara kravlje ili kozije mlijeko.
Ono čime se jako razlikuje od ostalih mlijeka jeste da sadrži jako malo masnoće u prosjeku 0,2% mliječne masti i oko 60% mliječnog šećera, što ga čini jako slatkim i pitkim. Ne postoji dijete koje ne voli da pije magareće mlijeko.

Ukoliko ste se odlučili za narudžbu mlijeka to možete izvršiti samo pozivima na 061102751, 061935711, 061454908. Zbog ozbiljnosti posla samo na pozive odgovaramo, na sms i viber ne odgovaramo! Prilikom kupovine mlijeka dobijate i upute o korištenju.